Tuesday, August 08, 2006

ОСЕЧАЈ....

СЕ ОСЕКАМ КАКО ПТИЦА НЕКОЈА СЛОБОДНА .....КОНЕЧНО ГО СМЕНАВ МОЈОТ БЛОГ СЕРВИС ....ИМЕНО ОД МОРАЛНИ ПРИЧИНИ ПРОТЕСТИРАВ НА БЛОГ.КОМ.МК....И УРЕДНИШТВОТО ТОЛКУ МНОГУ СЕ ВОЗНЕМИРИ....БОЖЕМ СУМ ЈА ПОЕБАЛ ЦЕЛА БУГАРИЈА.....САМО СЕА СУМ ОВДЕ НА ДЕМОКРАТСКИ БЛОГ И ОТСЕГА ПА НАТАМУ КЕ СИ КАЖУВАМ ПРИКАСКИ КАКО МЕНЕ МИ ЛЕЖАТ.......
п.с. Волан прави една споредба прочитај

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.0 License. www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws

Glittery texts by bigoo.ws