Monday, May 01, 2006

ново руво

Размислувам да го сменам блог - сервисот ....и така настана мојот прв пост на новиот сервис...Мојот Блог простор на Македонскиот блог сервис ке биде активен... се читкаме..

8 Comments:

Blogger volan said...

Не мора да го напушташ Блогерај.

Така докажуваш дека биле другите во право.

Но за да немаш страв дека ке ти отидат постовите во вода....Дека “несакајки“ ке настане техничка грешка и ке ти ги снема постовите....

Постирај паралено и на Блогерај и на Блогспот...

Јас така правам уште од првиот пост на Блогерај...

Tuesday, August 08, 2006 1:14:00 AM  
Blogger volan said...

А копија од постовите секако имам на хард...заедно сосе коментарите ...

Tuesday, August 08, 2006 1:14:00 AM  
Blogger STINGEYE said...

И ЈАС ИСТО.....САМО ВИДИЈА РЕАКЦИЈАТА НА ЗАМЕНИК УРЕДНИКОТ ВО ФОРУМОТ....ЈАС БЕГАМ ОД ДУВЛОТО....МОЖЕШ ДА МЕ НАЈДЕШ ОВДЕ....фала за подршката .....

Tuesday, August 08, 2006 1:18:00 AM  
Blogger Чорбаџија said...

Слушај, арно вели волан,за зам.уреднико шо те боли бе,вака му го прајш кефо на душмано,ај бе не си клавај склети безвезе...

Tuesday, August 08, 2006 1:30:00 AM  
Blogger STINGEYE said...

НЕ БЕ БРАТ....И ОНАКА ПОВЕКЕ ВРЕМЕ МУ СЕ ТОКМЕВ.....ДОСТА Е ОД ПАМЕТНИ ФАЦИ....АЈ СЕА КЕ ЈА ИСПРАВАМЕ КРИВА ДРИНА (Тренди муабет)....А знае дека и те како сме во право.....Е ПА СЕА НЕКА СЕ СЛИКА СО БУГАРСКИ БЛОГЕРИ....поздрав

Tuesday, August 08, 2006 1:44:00 AM  
Blogger Чорбаџија said...

Пратиш а? Почнува периодот на полу распајѓање.На видик се меѓусобне расправије,па ке почни за кратко и распад система, нубо мерисе...

Tuesday, August 08, 2006 9:35:00 PM  
Blogger Polizei Pistole Kriminal said...

blogger.com од секогаш бил подобар сервис од нашион blog.com.mk
Нит те цензурираат нит ти се мешаат нити па им е гајле шо пишуваш! Плус, услугите им се далеку подобри, мерак да ти е да водиш блог, навистина!

Еве, едно велком од мене во овој простор!

Saturday, August 19, 2006 6:27:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

[size=72][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]ENTER ON SOFTWARE PORTAL[/url][/color][/size]

[size=46][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]DOWNLOAD SOFT![/url][/color][/size]

[img]http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/4762671/2/istockphoto_4762671-software-box.jpg[/img]

[size=46][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]OEM SOFTWARE[/url][/color][/size]

[size=72][color=red][url=http://www.go4you.net/go.php?sid=24]DOWNLOAD SOFTWARE[/url][/color][/size]

[size=72][b]Buy Ovego software programms on Mac OS[/b][/size]
[size=72][b]Cheap Ovego soft programm to [/b][/size]
[size=72][b]Buy Ovego soft Mac OS x[/b][/size]

http://www.google.com/

Wednesday, November 25, 2009 11:43:00 PM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 2.0 License. www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws

Glittery texts by bigoo.ws